Bondscoach Louis van Gaal, die nu na het WK voetbal in Qatar is gestopt, zette nog maar net drie weken geleden zijn luxe vrijstaande strandvilla in Zeeland te koop voor een vraagprijs van 437.500 euro. Zelf kocht hij dit strandhuis in 2017 voor een koopsom van 193.355 euro. Uiteraard rust er geen hypotheek op.

Nu na drie weken is de strandvilla verkocht onder voorbehoud financiering en  kan Louis weer, op basis van de vraagprijs, zo'n 244.000 euro, aan winst op zijn bankrekening laten bijschrijven.

De villa is bedoeld als een investering. De koper krijgt een huurgarantie van 17.575 euro per jaar tot en met januari 2029. Niet slecht dus. De villa ligt niet alleen dichtbij een zwemparadijs, maar ook op slechts 500 meter van het strand.

De woonoppervlakte bedraagt 104 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en drie badkamers, verdeelt over twee woonlagen. Ook is er een sauna aanwezig. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De tuin is rondom en op het eigen terrein kunnen twee auto's worden geparkeerd. Overigens is permanente bewoning niet toegestaan.

voor het laatste nieuws over voetbal ga naar voetbalflitsen.nl