Stylist Maik de Boer heeft  begin deze maand in een voormalig pakhuis in het centrum van Amsterdam een tweekamer appartement gekocht voor de prijs van 270.277 euro. Maik moest namelijk op zoek naar een ander huis, omdat hij zijn pand aan de Nieuwe Kerkstraat had verkocht.

Lang gezocht heeft Maik niet, want al snel viel zijn oog op dit appartement. Heerlijk gelegen in het centrum van bruisend Amsterdam, zodat de terrassen en de restaurants binnen handbereik zijn. Maik heeft overigens meer betaald dan de vraagprijs van 259.000,-- euro.

Blijkbaar was de belangstelling voor dit luxe appartement groot. De woonoppervlakte bedraagt 67 vierkante meter en beschikt over 1 slaap - en 1 badkamer. Zijn appartement is op de 3e verdieping gelegen van het voormalige pakhuis en grenst aan water.

Koken kan in de open keuken, die van alle gemakken is voorzien. De auto parkeren kan alleen met een vergunning. Dat is voor Maik nieuw, want in zijn vorige huis had hij een garage. Maik heeft het appartement grotendeels met eigen geld betaald, want hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van slechts 55.000,-- euro.