Hij heeft de vraagprijs van zijn schitterende huis aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam verlaagt met maar liefst 30%!! Stond het optrekje tot vorige week nog te koop voor een prijs van 1.499.000,- euro, nu is dat nog maar 1.050.000,-- euro. En dat terwijl de topstylist begon op een vraagprijs van 1.560.000,-- euro.

De vraagprijs is nu gelijk aan het bedrag dat Maik in april 2007 zelf voor het pand moest betalen. Dit betekent dat Maik in 1 klap al zijn winst weggeeft. Gelukkig zit hij nog aan de goede kant van de streep, want de hypotheek bedraagt 1,0 miljoen euro. Alleen de kosten voor de verbouwing die Maik heeft uitgegeven, is hij nu kwijt.

De koper krijgt overigens wel een smaakvol en luxe huis. Het bestaat uit een bedrijfs- en een woongedeelte. Het woongedeelte bestaat uit drie kamers, waaronder 1 slaapkamer en een zeer luxe badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 400 vierkante meter en is over twee woonlagen verdeeld. En verder is er een garage waar 2 auto’s in kunnen.

Maar buiten dit alles..... het pand ligt op loopafstand van het Koninklijk Theater Carre.