HIER HET BEWIJS  DAT DE VILLA NOG GEWOON TE KOOP STAAT

Peter Gillis lijkt iets te voorbarig met zijn uitspraak dat zijn villa in Neerpelt zou zijn verkocht. Deze staat te koop voor 1.395.000 euro. Volgens Peter is de villa verkocht en zou hij er begin januari uit moeten.

Omdat de restauratie van zijn gekochte kasteel nog wel twee jaar gaat duren, heeft onze Massa Is Kassa ster een tussen villa gekocht van 4.750.000 euro.

Maar de villa in Neerpelt is nog helemaal niet verkocht. Bekendeburen nam contact op met de makelaar, waar de villa nog altijd gewoon als te koop staat op de site, en kreeg dit antwoord:

'Voor de verkoop zitten we in een afrondende fase, maar zolang de opschortende voorwaarden niet gerealiseerd zijn, blijft de woning online staan.' De koper moet blijkbaar nog eerst de financiering rond zien te krijgen en dat was vorige keer ook al.

Toen liet Peter ook weten dat de villa was verkocht en dat bleek ook niet te kloppen. Hopelijk voor Gillis komt het nu wel allemaal goed met de huidige koper. Maar verkocht is de villa dus nog niet.

SIMON EN ANNEMARIE KEIZER BESMET MET CORONAVIRUS!