Het is de tweede keer dat Erland Galjaard, voormalige topman bij Talpa, een appartement voor zichzelf heeft gekocht. Eerder kocht hij een een dubbel bovenhuis in de Vossiusstraat in Amsterdam en nu heeft hij, zonder zijn vrouw Wendy van Dijk, een prachtig appartement aan de Maas in Rotterdam gekocht.

KOOPSOM APPARTEMENT

Je zou bijna denken dat er huwelijksproblemen zijn en ook dat is niet nieuw. Het appartement heeft hij gekocht voor 1,5 miljoen euro bij een vraagprijs van 1.750.000 euro of een kwart miljoen euro onder de vraagprijs.

Erland heeft het met eigen geld betaald. Voor dit geld krijgt hij een schitterend aan de Maas gelegen vijfkamer appartement met een woonoppervlakte van 193 vierkante meter.. Hij beschikr over drie slaap- en twee badkamers

INDELING APPARTEMENT.

De woonkamer is voorzien van hoge raampartijen, waardoor hij een prachtig uitzicht heeft over de Maas. Ook is er over de volle breedte een zonneterras. Koken kan hij in de ope leefkeuken. Koude voeten zal Erland niet krijgen, want het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

WINST HUIS IN AMSTERDAM

Het appartement staat op zijn naam en nergens is de naam van Wendy te vinden. Overigens heeft Galjaard zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam verkocht voor een prijs van 1.960.000 euro. Hij kocht deze voor 1,5 miljoen. Erland heeft daarmee bijna een half miljoen euro winst gescoord.