Door prive omstandigheden zetten Marga Bult en haar ex man Jan van Ingen in september 2014 hun prachtige woonboerderij in het Overijsselse plaatsje Denekamp te koop voor een prijs van 985.000,-- euro.

Maar helaas is er tot op de dag van vandaag geen serieuze koper komen opdagen. Dit ondanks het feit dat Marga haar stulpje vaak via de media onder de aandacht heeft weten te brengen. Nu na iets meer dan twee jaar hebben Marga en haar ex Jan besloten om de boerderij maar uit de verkoop te halen.

Voor die bijna 1 miljoen euro krijgt de koper een boerderij met een totale woonoppervlakte van maar liefst 725 vierkante meter. In totaal zijn er 11 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een van de slaapkamers is verbonden met een fitness ruimte.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De luxe woonboerderij heeft een vrij uitzicht en een achtertuin van 560 vierkante meter, gelegen op het noordoosten. Ook is er een vrijstaande stenen garage voor 1 auto. 

Het geheel is verdeeld in een woon- en een aparte kantoorruimte. Winst zal er zeker niet inzitten, want de totale hypotheek bedraagt 975.923,-- euro. Voor welke prijs Marga het geheel heeft gekocht is niet bekend.