Het zit de laatste tijd niet mee voor Marga Bult. De crisis heeft er voor gezorgd, dat het bedrijf van haar en haar man Jan, in zwaar weer terecht is gekomen. Door alle problemen staat ook haar huwelijk helaas onder druk.

Marga kondigde dan ook zelf al aan, dat het niet lang zou duren voordat ze haar boerderij te koop moest gaan zetten. En dat is nu, met pijn in haar hart, gebeurd. Marga en haar man hebben hun luxe en smaakvol ingerichte woonboerderij te koop gezet voor een bedrag van 985.000,-- euro.

Voor dit geld krijgt de koper een boerderij met een totale woonoppervlakte van maar liefst 725 vierkante meter. In totaal zijn er 11 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een van de slaapkamers is verbonden met een fitness ruimte.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De luxe woonboerderij heeft een vrij uitzicht en een achtertuin van 560 vierkante meter, gelegen op het noordoosten. Ook is er een vrijstaande stenen garage voor 1 auto. 

Het geheel is verdeeld in een woon- en een aparte kantoorruimte. Winst zal er zeker niet inzitten, want de totale hypotheek bedraagt 975.923,-- euro. Voor welke prijs Marga het geheel heeft gekocht is niet bekend.