Marga Bult en haar man Jan van Ingen willen eindelijk eens de kans hebben om een eigen leven te kunnen gaan leiden. Maar dat kan pas als hun boerderij in het Overijsselse plaatsje Denekamp is verkocht. Deze staat sinds september 2014 te koop voor een bedrag van 985.000,-- euro. De boerderij was al verkocht, maar de koper kon na maanden de financiering niet rond krijgen.

Daarrom is de boerderij vanaf vandaag is het optrekje weer op de markt en wel tegen een vraagprijs van 795.000,-- euro ofwel bijna twee ton goedkoper. Een duidelijk bewijs dat Marga en Jan er nu echt vanaf willen.

Winst zal er zeker niet meer inzitten, want de totale hypotheek bedraagt 975.923,-- euro. Voor welke prijs Marga e haar man het geheel hebben gekocht is niet bekend De koper krijgt voor zijn of haar geld een boerderij met een totale woonoppervlakte van maar liefst 725 vierkante meter.

In totaal zijn er 11 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een van de slaapkamers is verbonden met een fitness ruimte.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De luxe woonboerderij heeft een vrij uitzicht en een achtertuin van 560 vierkante meter, gelegen op het noordoosten. Ook is er een vrijstaande stenen garage voor 1 auto. 

Het geheel is verdeeld in een woon- en een aparte kantoorruimte. En nu maar hopen dat de boerderij snel wordt verkocht en Marga en Jan eindelijk hun eigen leven kunnen gaan inrichten.