Eerst liet Marian Trott weten dat zij zou stoppen met haar Bed and Breakfast. Ze zette haar villa te koop en was van plan om te gaan verhuizen naar het plaatsje Tavira in Portugal. Ook gaf ze te kennen toch maar weer permanent te willen gaan wonen in Den Bosch, waar ze recent een optrekje kocht.

GELD NODIG MARIANNE TROTT BB VOL LIEFDE

Maar de plannen zijn wezenlijk veranderd. En wanneer Bekendeburen haar spreekt, geeft ze te kennen haar B&B nieuw leven in te willen blazen, omdat ze het geld hard nodig heeft. Zo vertelt Marian BB het volgende als we vragen hoe het met de Bed and Breakfast zit die ze zou sluiten.

TAVIRA ALGARVE

“Dat klopt, maar daar ben ik op teruggekomen. Komende week komen er weer gasten en van de zomer verhuur ik mijn villa per week. Ik heb toch geld nodig. Mijn villa en mijn bedrijf staan nog altijd te koop. Het liefst heb ik, dat mijn bedrijf wordt verkocht want dan kan ik mijn behouden. De markt is helaas niet echt goed op dit moment. Wanneer overigens de villa wordt verkocht, verhuis ik naar Tavira. Die plaats heeft echt mijn hart gestolen en het is meer Portugal. 

WONING DEN BOSCH

En het plan om permanent in Nederland te gaan wonen, waar Marian een huis kocht? “Het klopt dat dit oorspronkelijk het plan was, maar er heb toch besloten dit niet te doen. Ik ga nu meer heen en weer tussen Portugal en Nederland en daar voel ik me prima bij”.

De villa staat overigens nog altijd te koop!