Eind 2022 maakte zangeres Marianne Weber bekend te gaan stoppen met haar carriere. Ze was net genezen van borstkanker en wilde vanaf nu gewoon heerlijk gaan genieten van het leven.

HOE RIJK IS MARIANNE WEBER?

Wie denkt dat de hitzangeres, ook bekend van haar samenwerking met Frans Bauer inmiddels in stilte kan gaan leven heeft het op basis van de cijfers van de Kamer van Koophandel mis.

MARIANNE WEBER NOTEERT NEGATIEF VERMOGEN VOOR HAAR BEDRIJVEN

Als bekendeburen in de cijfers van haar bedrijf Marianne Weber B.V. duikt worden we daar niet vrolijk van. Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt namelijk bijna 222.000 euro negatief.

in 2019 bedroeg het eigen vermogen in deze BV nog maar 'slechts' 75.000 euro negatief. Het negatief eigen vermogen blijft dus maar groeien en groeien. En dat terwijl je zou denken dat Marianne haar schaapjes allang op het droge heeft.

RECENTE CIJFERS BEDRIJVEN

Haar andere bedrijf Rabbit B.V. heeft een negatief eigen vermogen van 29.400 euro. De cijfers zijn zeer recent. Marianne Weber heeft deze 24 februari j.l. bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd.

MARIANNE WEBER VERLOOR OOK OP HAAR HUIS

Ook met de verkoop van haar huizen in Nederland had Marianne Weber geen gelukkige hand. Zo stond het appartement in Scheveningen, waar ze haar levenspartner Rita van 't Hof in haar laatste levensfase begeleidde te koop voor 44.000 euro onder de aankoopprijs. Een ander liefdesnestje in Nederland van Marianne Weber en partner Rita werd ook verkocht met een enorme restschuld.

WAAR WOONT MARIANNE WEBER?

Ze woont tegenwoordig op Gran Canaria en mist volgens haar zeggen het artiestenwereldje voor geen meter. Wel mist ze haar fans. Tientallen jaren scoorde de zangeres van het volkslied hits. Veel bekende buren heeft ze niet op het Spaanse eiland. De laatste BN-er die wij er spotten was Barbie.