Het is Mariska Hulscher, die tegenwoordig werkzaam is op de redactie van het programma 'Pauw', weer niet gelukt om een koper te vinden voor haar huis in Baarn. Ze heeft haar optrekje dan ook uit de verkoop gehaald.

In mei van dit haar zette ze haar villa voor de tweede keer te koop en nu tegen een prijs van 725.000,-- euro. Dit was te hoog gegrepen en in september verlaagde zij de prijs naar 7 ton euro. Maar ook deze prijs heeft geen koper opgeleverd.

Zelf kocht ze haar optrekje in juni 2007 voor 613.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Winst zat er dus zeker niet meer in. Een eventuele koper zou voor zijn geld een villa met een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter hebben gekregen. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een vliering en een kelder. De keuken is een lust voor het oog en beschikt over alle denkbare luxe inbouwapparatuur. De achtertuin, die is aangelegd door een tuinarchitect is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.