GTST actrice Marly van der Velden en haar man Mike, die op dit moment het management doet van zijn vriendin,  verhuizen naar het Utrechtse plaatsje Baarn. Daar heeft Marly onlangs een huis gekocht voor de prijs van 420.000 euro, terwijl de vraagprijs 435.000 euro bedroeg, Tevens heeft zij er een hypotheek op laten vestigen van 692.250 euro.

De makelaar omschrijft het als volgt: “Uniek huis uit 1900 met een zeer verrassende indeling, veel leefruimte en een besloten achtertuin op het zuiden. Door de jaren heen volledig gerenoveerd en in 2006 aan de achterzijde uitgebouwd. Dit met behoud van de authentieke stijlkenmerken. 

De aanbouw aan de achterzijde is voorzien van een fraai Atrium dak en biedt ruimte aan een royale woonkeuken. Bij de renovatie zijn onder andere de meterkast, binnen- en buitenriolering vernieuwd. In 2008 is het dak voorzien van nieuwe pannen. De achtertuin is bereikbaar via een overdekte doorgang “.

Niet voor niets noemt Marly haar optrekje in een interview een “gezinshuis” en dat is precies waar zij en Mike naar op zoek waren.  De woonoppervlakte bedraagt 122 vierkante en in totaal telt het huis vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

De royale woonkeuken ligt aan de achterkant aan het aangebouwde gedeelte.  Aan de woonkamer grenst gelijk de eetkamer, wat wel zo gezellig is. De achtertuin is rond de vijftig vierkante meter groot en ligt op het zuiden, dus op de zon. Als Marly boodschappen wil gaan doen, kan ze zo naar de dorpskern lopen.