Erica en Martien Meiland hebben vandaag officieel hun villa in Noordwijk te koop gezet voor een vraagprijs van 2.995.000 euro Zelf kochten ze de villa in februari van dit jaar voor een prijs van iets onder de 2,7 miljoen euro.

Ze hopen op een winst van bijna drie ton euro. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De woonoppervlakte bedraagt 327 vierkante meter en in totaal telt de villa 10 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan  in de royale woon/ eetkeuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar beschikt over een kookeiland.

De keuken heeft een schuifpui die direct toegang geeft naar het zonneterras met uitzicht op zee. De villa ligt overigens op loopafstand van de duinen en de zee. Heerlijk om te ontspannen.

Op de begane grond vind je overigen ook nog een eigen appartement, dat als kantoorruimte kan worden gebruikt. Het gebied wordt overigens bewaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Parkeren is ook geen probleem. Buiten dat Martien de auto op eigen terrein kan parkeren, beschikt de villa ook over een eigen garage met plaats voor 1 auto..

Kortom: een optrekje met internationale allure. Zelf hebben de Meilandjes dit landhuis gekocht.

Binnenkijken in waanzinnige Engelse villa van Cristiano Ronaldo