deze babyotter gaat ook jouw hart stelen. zie video

Martien Meiland vult tegenwoordig zijn zakken met de 'Meilandjes'. Volgens geruchten zou de familie zo'n 50.000 euro per aflevering vangen. Dat het programma hem geen windeieren legt werd duidelijk toen bekendeburen kon onthullen dat hij een half miljoen cash op tafel had gelegd voor de aankoop van de woonboerderij in het Gelderse Hengelo.

Dat is even wat anders dat nog maar kort geleden. Bekendeburen heeft ontdekt dat Martien tot vorig jaar juli een eigen bedrijf heeft gehad onder de naam M.J.M. Meiland B.V.

Hij had dit bedrijf opgericht in mei 2016, maar een vetpot is het nooit geworden. Bedroeg het eigen vermogen in 2016 slechts 7900 euro, drie jaar later was het nog niet echt bijzonder.

Toen bedroeg het eigen vermogen iets meer dan 27.000 euro. Interessant is ook om te kijken met welke doelstelling Martien het bedrijf had opgericht.

Dat ging niet alleen maar om ontwerpen van design collecties en het in-en exporteren van interieur, nee de droom van Martien reikte nog veel verder.

Hij had het plan om franchise concepten en formules op te starten en daarmee financieel zijn slag te kunnen slaan. Helaas heeft hij het bedrijf, wegens ontbreken van baten, vorig jaar moeten opheffen.

Wie weet kan hij later deze droom alsnog verwezenlijken.

deze babyotter gaat ook jouw hart stelen. zie video