Tijdens alle commotie heeft Matthijs van Nieuwkerk Amsterdam zijn rug toegekeerd. Hij is in zijn prachtige woonboerderij in Eefde gaan wonen, ver weg van alle drukte. Hier kon hij alles op een rijtje zetten en nadenken over de toekomst.

Zoveel verdient Matthijs van Nieuwkerk

Die toekomst is nu ingevuld met het tekenen van een contract bij RTL. Het zou Matthijs, volgens geruchten, 650.000 euro per jaar opleveren. En niets lijkt nu een terugkeer naar Amsterdam in de weg te staan.

Gaat Matthijs van Nieuwkerk bij zijn manager wonen?

Hij zou zijn oog hebben laten vallen op een prachtig, loftachtig appartement aan de Keizersgracht in Amsterdam. Dit staat te koop voor een vraagprijs van 1.375.000 euro. Het appartement is niet zomaar een pand, want hier woont zijn manager Julia Wolff, die ook de zaken behartigt van o.a. Jort Kelder en Sophie Hilbrand.

Het appartement waar Matthijs nu een oogje op heeft was van de moeder van Julia Wolff die maart 2023 overleed. Matthijs heeft met het appartement dus zowel een emotionele- als zakelijke band. Wat krijgt hij voor het geld? Het is een gemeentelijk monument met een woonoppervlakte van 145 vierkante.

DIT KRIJGT MATTHIJS VAN NIEUWKERK VOOR ZIJN GELD

Aantrekkelijk voor Matthijs is dat het appartement beschikt over een studio, maar ook over een afzonderlijke bedrijfs/ kantoorruimte van 30 vierkante meter met uitzicht op de gracht. De open keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Verder is er een romantische achtertuin die op het zuiden ligt inclusief een tuinhuis met eigen badkamer. Kortom; een pand dat zeer goed past bij Matthijs en zijn vriendin, met wie hij volgend jaar in het huwelijk zal gaan treden, Martha Riemsma, waar hij overigens ook veel tijd doorbracht om na te denken.

Bekende buren in Amsterdam

Amsterdam is de bekende buren hoofdstad van Nederland, dus mogelijkheden genoeg voor Matthijs om andere bekende buren wat beter te leren kennen. Zo kan hij tijdens een wandeling langs de grachten zo maar André van Duin, die in dit bijzondere pand woont, tegen het lijf lopen.