VRAAGHUUR

Max Vieleers, vriend van juicekoningin Yvonne Coldeweijer en vader van hun zoontje Ted, heeft zijn appartement in Overveen, gelegen nabij Haarlem, te huur gezet voor een vraaghuur van 1550 euro per maand.

Ook moet de huurder, bij voorkeur een alleenstaand iemand of een stel, een waarborgsom betalen van 3100 euro ofwel twee maanden huur. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd.

INDELING

De huur is niet onbeperkt. Max verhuurt het appartement voor maximaal 1 jaar en wil ook geen huisdieren. Wat krijg je dan wel voor het geld? Een gemeubileerd driekamer appartement met een woonoppervlakte van 66 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er zowel aan de voor- als aan de achterkant een balkon.

De lokatie is perfect, want ligt niet echt ver van het strand en de duinen. Enige minpunt: het heeft energielabel G en dat is de laagste die er is. Max en Yvonne wonen op dit moment samen in de prachtige villa van de juicekoningin in Muiden.