Maxim Froger, zoon van René en Natasja Froger, heeft zonder financiële steun van zijn ouders deze prachtige villa in het Gooise Blaricum gekocht. Uiteraard delen wij de prijs en de foto's.

Zoveel betaalde Maxim Froger voor zijn huis en dit is de hypotheek

Maxim Froger kocht de villa, onderdeel van een dubbele villa, voor de prijs van 850.000 euro. Aangezien de vraagprijs op 895.000 lag heeft Maxim een korting weten te bedingen van 45.000 euro. Maxim heeft de villa niet alleen gekocht, maar samen met zijn vriendin Ruby.

De hypotheek op het huis van Maxim en Ruby

Het koppel heeft een hypotheek laten vestigen op hun liefdesnestje van 665.000 euro, hetgeen betekent dat er bijna 2 ton eigen geld in is gestoken. Wie welk kapitaal ingelegd heeft is niet bekend.

Dit is het risico voor Maxim Froger

De twee hebben dus een groot geloof dat het wel goed zit met de relatie, want wanneer ze uit elkaar zouden gaan moet de een de ander uitkopen of het optrekje weer te koop zetten. Dat is best wel een risico dat Maxime en Ruby nemen. Natuurlijk hopen we dat het niet zover komt en dat zij heerlijk van hun aankoop kunnen genieten, want er valt genoeg te genieten.

Dit is de indeling van het huis van MAXIM FROGER

De villa heeft een woonoppervlakte van 159 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeeld over drie woonlagen. Ze kunnen koken in een royale woonkeuken die niet alleen uitgerust is met diverse inbouwapparatuur, maar ook is voorzien van een kookeiland.

Verder is hun optrekje voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling alsmede een warmtepomp waardoor gas niet meer nodig is. Het energielabel is A. Het kan niet mooier. De achtertuin kent meerdere terrassen zodat Maxim en Ruby altijd in de zon kunnen zitten.

Waar de huizenstatus van Maxim Froger nu duidelijk is ligt dat anders voor zijn ouders. René Froger en Natasja lijken namelijk nog steeds te twijfelen over de verkoop van hun villa, eveneens in Blaricum. Ben jij benieuwd wat er aan de hand is en wil je even binnen kijken bij René Froger