Ondanks dat Rene Froger liet weten toch de villa niet te willen verkopen, staat deze gewoon nog op funda onder de status: "beschikbaar" Blijkbaar zijn Rene en Natasja van gedachten veranderd.

De villa is overigens van een absolute topklasse. De woonoppervlakte bedraagt 629 vierkante meter en in totaal zijn er negen kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus vliering en plus een kelder. Er is een dakterras aanwezig en de prachtige tuin, ontworpen door Rob Verlinden, ligt rondom de villa. Ook is er een overdekt en verwarmd terras te vinden.

Op het perceel ligt ook een kantoorvilla en een tuinhuis met eigen keuken en openhaard. Ook is het tuinhuis voorzien van vloerverwarming.

En dat is nog niet alles. Er is buiten een verwarmd zwembad, een tennisbaan, een sauna, maar ook een huisbioscoop en een gym. Wat wil een mens nog meer?

Koken kan in de ruime luxe woonkeuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.  De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage welke ruimte biedt aan drie auto's.