KIJK HIER VOOR FOTOS

De duinvilla waarin Eva Jinek met haar vriend Dexter en zoontje Pax woont is verkocht voor een bedrag van 845.000 euro. Voor de eigenaar dat een winst van 360.000 euro.

Eva hoeft er geluukig niet gelijk uit, want de aanvaarding is pas volgend jaar juni. Maar ze zal vrijwel zeker dit jaar gaan verhuizen naar haar twee onder 1 kap woning in Abcoude. De bouw daarvan bevindt zich in een laatste stadium.

Over de reden waarom ze nu tijdelijk in Noordwijk woont schrijft ze: 'Nu er onder mijn huis in Amsterdam wordt verbouwd en ik wegens geluidsoverlast tijdelijk in Noordwijk woon....'.

Een straf is het niet, want de villa is op loopafstand gelegen aan het strand. Geweldig voor zoontje Pax. Eva betaalt voor dit optrekje een huur van 2950 euro per maand.

De woonoppervlakte bedraagt 113 vierkante meter en in totaal beschikt ze over 3 kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan Eva in de open keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

En, zeker niet onbelangrijk, het is er velig wonen want er is wijkbeveiliging met een eigen surveillance dienst. Eva huurt de villa gemeublileerd. 

KLIK HIER VOOR DE BEELDEN