Monica Geuze doet een hele stoere uitspraak naar de gevreesde columniste Angela de Jong van het AD. Deze heeft eigenlijk zo'n de vloer aangeveegd met Monica als jurylid van het RTL programma The Masked Singer.

KRITIEK ANGELA DE JONG

Angela heeft zeer gedurfd 9 ha ha ha) in haar column geschreven dat zij Monica maar "zwaar irritant" vindt.  Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd”, schreef Angela.

UITSPRAAK MONICA GEUZE

Wat zei Monica precies? ,"Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?”, waar ze Loretta mee bedoelde. De andere panelleden reageerden behoorlijk verbaasd en ook kijkers konden er niet om lachen.

Dat Angela Monica Geuze "zwaar irritant " vindt dat kwam even bij haar binnen. En dan komt de grootspraak van Monica. Zij geloof niet dat Angela hetzelfde in haar gezicht zou zeggen. ,,Angela, I dare you, maar ik denk niet dat als ik haar ooit in levenden lijve tegenkom, dat ze dan tegen me zegt:.

Dan kent ze Angela de Jong slecht. Die zal het in haar gezicht ook zeggen. Angela is altjjd recht voor zijn raap en zal haar woorden zeker niet inslikken. Dus vergeet dit maar Monica. What you see is what you get bij Angela de Jong.