Huizen
12 september 2017
 

Monica Geuze koopt luxe driekamer appartement in Amsterdam. Zie foto's

Dat o.a. het vloggen haar geen windeieren oplevert bewijst Monica Geuze wel met deze aankoop.

Monica Geuze, bekende vlogster en influencer, heeft een driekamer appartement gekocht aan de rand van de bekende Zuid As in Amsterdam. Monica heeft er 515.000,-- euro voor betaald, terwijl de vraagprijs 5 ton euro bedroeg.

Tegelijk heeft zij er een hypotheek op laten vestigen van 710.000,-- euro. Een bewijs dat het haar aardig voor de wind gaat. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Ook een balkon ontbreekt uiteraard niet.

Koken kan Monica in de luxe open keuken, die is voorzien voor diverse inbouwapparatuur. De entree van het complex is ruim opgezet, voorzien van een conciërge en aangekleed met een zithoek en leestafel voor wachtende gasten.

Ze woont dus echt op stand. Haar auto kan ze parkeren in de parkeerkelder onder het appartementen complex. De parkeerplaats kostte overigens 37.500,-- euro. Het appartement van Monica ligt op de 12e verdieping. Ze heeft dan ook een fantastisch uitzicht.

De servicekosten bedragen 284,-- euro per maand.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.