Cabaretier Najib Amhali, die op dit moment zwaar onder vuur ligt na de onthulling van Juicekoningin Yvonne Coldeweijer dat hij er meerdere minnaressen op na zou houden, heeft zijn appartement aan de Panamakade in Amsterdam aan een bijzondere koper verkocht.

Najib Amhali verkoopt appartement aan... Najib Amhali

Het appartement, dat hij overigens verhuurt, is verkocht aan Najim Amhali Holding B.V. voor een prijs van 940.000 euro. Hiervoor krijgt de wel erg bekende koper natuurlijk naast de huuropbrengsten het een en ander terug.

INDELING APPARTEMENT NAJIB AMHALI

De woonoppervlakte van het appartement bedraagt 153 m2 en beschikt over werkelijk alle luxe!. Zo is er een riante woonkamer en een open keuken die voorzien is van een prachtig ruim kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur.

Verder zijn er drie ruime slaapkamers en twee luxe badkamers met bubbelbad, ruime douches, dubbele wasbak en separaat toilet. Tevens beschikt het appartement over een dakterras en een overdekte parkeergarage.

Wat verdienen Najib Amhali en zijn holding?

Op het appartement rustte een hypotheek van 3 ton, dus privé stijgt het vermogen van Najib Amhali met meer dan EUR 600.000,-. De Holding van Amhali heeft overigens per eind december 2022 een eigen vermogen van bijna 2,7 miljoen euro. De reden om het aan de Holding te verkopen, zal zeker te maken hebben met fiscale aspecten.

MARTIJN KRABBÉ ging de bekende cabaretier voor

Zo'n constructie is blijkbaar niet ongebruikelijk onder bekende buren. Eerder deed bijvoorbeeld ook Martijn Krabbe, die zijn appartement in het centrum van Amsterdam verkocht aan zijn bedrijf Timber B.V. zo'n transactie.