KORTING

PSV speler Jerdy Schouten, die deel uitmaakt van het Nederlands Elftal tijdens het EK Voetbal in Duitsland, wist deze prachtige vrijstaande villa in het Brabantse plaatsje Oirschot te kopen met een korting van maar liefst 115.000 euro.

KOOPSOM VILLA JERDY SCHOUTEN

De vraagprijs bedroeg 1.295.000 euro en Jerdy betaalde er 1.189.000 euro voor. Hij hoefde niet langs de bank voor een hypotheek, want Jerdy betaalde de hele koopsom met eigen geld.

INDELING VILLA

Voor dit bedrag krijgt hij een prachtige vrijstaande villa met een verwarmd buitenzwembad en diverse terrassen en met een riante achtertuin van 728 vierkante meter, die gelegen is op het westen.

De woonoppervlakte bedraagt 274 vierkante meter en in totaal telt zijn luxe optrekje acht kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een souterrain.

Blikvanger van de villa is zondermeer de royale luxe keuken, die niet alleenĀ beschikt over diverse inbouwapparatuur, maar ook over een kookeiland met barfunctie. Auto's kunnen worden geparkeerd op eigen terrein en in de carport.

De begane grond beschikt over vloerverwarming. Verder beschikt de villa over 35 zonnepanelen en heeft het energielabel C.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl