Al langer dan een jaar probeert Nick Schilder van zijn zeer luxe Volendamse villa af te komen, maar tot op heden heeft hij geen koper weten te vinden. Al die tijd handhaafde hij een vraagprijs van 1.150.000,-- euro.

Nick heeft dan ook besloten om de boel te versnellen de vraagprijs met maar liefst 281.000,-- euro te verlagen naar een prijs van 869.000,-- euro. Dat is een korting van bijna 25% ofwel Nick doet in 1x zomaar een kwart van de prijs af!

De koper krijgt voor deze prijs een villa bestaande uit totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt 210 vierkante meter en is verdeeld over twee woonlagen.

Voor 1 auto is er een stenen garage. De voortuin van het huis is dertig vierkante meter en ligt op het zuidwesten. Het huis ligt in het gezellige centrum van Volendam. Zelf kocht hij het huis in 2008 voor 1.075.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro.

Nick stevent dan ook op een verlies van dik drie ton euro af. Op dit moment laat de zanger een splinternieuwe villa bouwen aan de Zeedijk in Volendam.