Nog vorig jaar haalde Nicolette Kluijver teleurgesteld haar eigen appartement aan de Haarlemmerweg in Amsterdam uit de verkoop. Ondanks een aantal prijsverlagingen was er geen koper te vinden.

Maar een nieuw jaar, nieuwe kansen. De tv presentatrice heeft het appartement weer te koop gezet tegen een vraagprijs van 225.000,-- euro. Dat is maar liefst 46.000,-- euro meer dan haar laatste vraagprijs vorig jaar van 179.000,-- euro.

Voor dit geld krijgt de koper een tweekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 44 vierkante meter. Verder is er een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een tuin op het zuiden van 30 vierkante meter.

Zelf kocht Nicolette het appartement in 2009 voor een prijs van 187.500,-- en heeft er een hypotheek op rusten van 162.000,-- euro. Met een beetje geluk maakt ze dus tienduizenden euro's winst.

Zelf kocht ze met man Joost onlangs een boerderij woning in Ouderkerk aan de Amstel voor iets onder de 1,4 miljoen en staat hun huis in Amsterdam Zuid nog altijd te koop voor 1,7 miljoen euro.