En alsof dit alles nog niet erg genoeg is, dreigt er ook nog eens een financieel drama nu Justin haar appartement in Zwijndrecht te koop heeft gezet. Het is een vijfkamer maisonnettewoning, gelegen op de 13e en 14e verdieping met een totale woonoppervlakte van 180 vierkante meter.

Het appartement beschikt over vier slaapkamers, een prachtige badkamer met whirlpoolbad en keuken die van alle gemakken is voorzien. Veder beschikt haar optrekje over een dakterras van 16 vierkante meter met een prachtig uitzicht.

Justine kocht dit appartement eind 2008 samen met haar toenmalige partner voor een prijs van 330.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 400.000,-- euro. De maisonnette staat nu te koop voor een prijs van 275.000,-- euro en zal zeker voor een lagere prijs worden verkocht. Daardoor dreigt Justine een verlies van zeker 125.000,-- euro tot meer te gaan lijden.

Al wordt de schuld tussen haar, en haar vorige vriend Freddy, verdeeld dan dreigt nog altijd een restschuld van tienduizenden euro's voor Justine's rekening te komen. Een drama waar ze met al haar problemen zeker niet op zit te wachten. Maar het zal een kwestie van tijd zijn, dat dit werkelijkheid wordt.