Kort geleden maakt bekendeburen bekend dat grappenmaker Jurgen Raymann de vraagprijs van zijn villa in Almere met 450.000 euro had verlaagd naar een prijs van 1.950.000 euro.

Daarmee smolt de riante winst totaal weg en raakt hij weer in de rode cijfers. De hypotheek bedraagt 2 miljoen euro, maar er zou meer dan 2 miljoen aan de villa zijn besteedt.

De kans dat hij op de nieuwe vraagprijs een koper weet te vinden, zal zeker niet gemakkelijk zijn. Daardoor dreigt Jurgen wederom in de financiele problemen te geraken en wellicht voor een paar ton euro.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een villa met een woonoppervlakte van maar liefst 613 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt twaalf, waaronder zes slaapkamers en zes badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

En dan zijn er natuurlijk de extra’s zoals een zeer luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, een zwembad, een dakterras, een kantoor, een garage die plats biedt aan twee auto’s, waterpartijen in de prachtige tuin en walk in closets.