Huizen
21 oktober 2017
 

Nieuwe minister van Justitie en Veiligheid Sander Dekker verkoopt zijn huis. Zie foto's

Onze nieuwe minister van Veiligheid en Justitie heeft zijn huis verkocht.

VVD er Sander Dekker, in Rutte II staatssecretaris van Onderwijs en nu de nieuwe minister van Veiligheid en Justitie, heeft zijn huis in Den Haag verkocht. Voor welk bedrag hij het heeft verkocht is nog niet bekend, wel dat de vraagprijs op 385.000,-- euro lag.

Het huis was snel verkocht, maar dat kwam ook omdat Sander het huis behoorlijk had gerenoveerd. Hij kocht dit optrekje in oktober 2008 voor een prijs van 342.180,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 392.000,-- euro.

Alhoewel onze nieuwe minister van Veiligheid en Justitie al een stuk zal hebben afgelost op zijn hypotheek , is er van winst nauwelijks sprake. De koper krijgt voor zijn geld een woning bestaande uit een souterrain en een bel- etage.

De woonoppervlakte bedraagt 116 vierkante meter en het huis telt totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De deels open keuken heeft niet alleen een Amerikaanse koelkast, maar is ook voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Een balkon ontbreekt ook niet en voor het parkeren van de auto is een parkeervergunning nodig. Het huis van Sander Dekker ligt overigens dichtbij de boulevard en het strand.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.