Even waren er geruchten dat Feijenoord aanvoerder Orkun zou vertrekken naar Real Madrid, maar uiteindelijk heeft hij gekozen voor de Portugese topclub Benfica, dat wordt getraind door ex PSV trainer Roger Schmidt

ORKUN KOKCU MAAKT WIINST

Hij heeft gelijk zijn riante villa in Hoofddorp te koop gezet voor een vraagprijs van 1.750.000 euro..Zelf kocht Orkun de villa in september 2020 voor 1,5 miljoen en liet er een hypotheek op vestigen van 1.476.500 euro. Een winst van een kwart miljoen euro gloort aan de horizon.

ORKUN KUKCO HEEFT DE KOPER HET VOLGENDE TE BIEDEN

De koper krijgt een bijzondere villa met een woonoppervlakte van 343 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en drie badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

Een van de badkamers heeft een bubbelbad met sterrenhemel. Uiteraard is de keuken luxe met alle denkbare inbouwapparatuur. Koude voeten krijg je niet, want in het hele huis ligt vloerverwarming.

Buiten dat er een B&O systeem door de hele villa aanwezig is, beschik je voor dit geld ook nog eens over een zwembad met jetstream, een sunshower met regendouche, een vide met gym en in totaal twee bubbelbaden.

De tuin is een lust voor het oog met meerdere vijvers en terrassen. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. Verder ligt de villa slechts op 10 minuten rijden vanaf Schiphol.\

Overigens vindt de een de villa getuige van wansmaak en de ander is er lyrisch over. Oordeel zelf maar op basis van de beelden.

voor meer voetbalnieuws:  www.voetbalfiltsen.nl