DRUGSHANDEL

Oud profvoetballer Ronnie Stam is door Justitie gearresteerd op verdenking van drugshandel en witwassen. Zijn voorarrest is afgelopen donderdag verlengd. De rechtbank denkt voldoende bewijzen te hebben om hem langer vast te kunnen houden.

FC TWENTE

Hij zit op dit moment in volledige beperking en mag dus alleen zijn advocaat spreken. .Ronnie speelde voor o.a. NAC Breda en FC Twente en blijkbaar is hij dus daarna op het verkeerde pad geraakt.

Dat het Openbaar Ministerie de zaak serieus aanpakt blijkt ook, zo ontdekte bekendeburen, uit het feit dat zij afgelopen maandag 10 juni strafvorderlijke beslag heeft laten leggen op zijn woning in Breda.

BESLAG OP WONING RONNIE STAM

Een beslag van bijna 1,7 miljoen euro en dat is best een flink bedrag. Buiten Ronnie zijn er ook familieleden van hem opgepakt. Naar zijn broer wordt nog gezocht. Hij is niet de enige voetballer die verdacht wordt van drugshandel.

Dit gebeurde ook met voetballer Quincy Promes. Eerder wist bekendeburen als eerste te melden dat de Officier van Justitie op al zijn panden beslag heeft laten leggen.