Harry Mens heeft het weer eens gemunt op de Meilandjes. Volgens hem geeft Martien dan wel miljoenen euro's uit aan huizen, maar straks komt hij volgens Harry voor een enorme verrassing te staan ofwel er moet belasting worden betaald.

Eerder meldde Harry, die zelf top makelaar is in Noordwijk, dat Martien en Erica hun huidige villa in Noordwijk voor zeker 1 miljoen euro te veel hebben gekocht.

Hij ziet zich gesteund in het feit dat een aspirant koper die bereid was om de vraagprijs van drie miljoen euro op tafel te leggen, gebruik heeft gemaakt van zijn wettelijke drie dagen bedenktijd.

Mens heeft ook geen hoge pet op van de villa. 'Het zijn eigenlijk twee appartementen zonder tuin. Ze hadden beter na moeten denken. Het is niet meer waard dan 2 miljoen, met alle respect.

Ze willen er nu 3 miljoen voor hebben. De tijd zal het leren, maar ik ben bang dat het niet goed afloopt.” Ook heeft Martien van de bank een overbruggingskrediet maar die zal ook terugbetaald moeten worden en Martien zou gek worden als de bank in zijn nek gaat hijgen over de terugbetaling. Ze hebben tenslotte al een nieuwe villa gekocht.

Het gaat nu allemaal wel goed met geld verdienen aan boeken etc maar de fiscus zal hem zeker niet vergeten en dan doemt er volgens Harry een probleem op als je steeds maar geld aan het uitgeven bent.

Harry voorziet dan de financiele ondergang.