Vandaag stonden Estelle Cruijff en haar schuldeiser tegenover elkaar in de rechtszaal. De schuldeiser had al beslag laten leggen op haar appartement aan het Vondelpark in Amsterdam voor 1,7 miljoen en wil nu geld zien.

Hij eist nu zelfs al 2 miljoen euro van de voormalige PC Hooftstraat diva en waar moet Estelle dit van betalen. Er was volgens de schuldeiser afgesproken dat Estelle hem 6000 euro per maand zou betalen en dat is niet gebeurd. Estelle verklaarde overigens dat zij niets weet van een dergelijke afspraak.

De rechter besloot samen met beide partijen dat Estelle het aankoopbedrag van 1,2 miljoen euro moet proberen op te hoesten.

Estelle zou daarvoor haar huis in Ibiza moeten verkopen en op zoek moeten gaan naar een andere financierder om de restschuld af te betalen. Het huis op Ibiza zou een waarde hebben van ongeveer 700.000 euro. Het bedrag dat ze zal moeten betalen via een andere financierder zou 500.000 euro zijn.

Als dat niet lukt, zou het volgens de rechter een optie zijn om haar huidige huis te verkopen om de restschuld af te kunnen betalen. Beide partijen gaan samen met de rechter voor half januari een routekaart opstellen om de schulden te kunnen aflossen.

Dit alles moet hard zijn aangekomen bij Estelle.

beelden estelle: bekendeburen.nl