ZIE ALLES OVER ZIJN DROOMEILAND

PENTHOUSE ALKMAAR

Sinds de aantijging dat Marco zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag staat zijn leven op zijn kop. Hij sluit zichzelf veelal op in zijn penthouse en Alkmaar. 

Volgens de laatste informatie komt zijn zaak pas in 2025 voor. Marco beseft als geen ander dat, al zou hij worden vrijgesproken, zijn leven nooit meer de oude zal worden zolang hij in Nederland blijft.

GEBOORTELAND MARCO BORSATO

Nu brengt hij de meeste tijd door in zijn penthouse in Alkmaar, maar dat gaat veranderen. Marco zal op zeker gaan terugkeren naar zijn roots ofwel naar zijn geboorteland Italië.

DE ZWARTE PAREL

Hij zou enige tijd geleden al een villa hebben gekocht op het droomeiland Pantelleria. Vanwege de ligging op een belangrijke handelsroute tussen Tunesië en Sicilië kreeg dit eiland de bijnaam 'de Zwarte Parel van de Middellandse Zee'. 

Het is werkelijk een paradijs en dan is de keus van Marco ook niet meer dan logisch. Het eiland heeft ook zijn eigen wijn, dus Marco kan net als Ilja Gort daar wijnboer gaan worden.  En hij kan daar weer een goed leven leiden, in plaats van blijven wonen in Nederland, waar hij nauwelijks nog over straat kan.