Brian en Peer kochten recent een eigen “paleis voor een prikkie” in het Brabantse plaatsje Sprang-Capelle. Zij kochten het optrekje voor de prijs van 528.000 euro, terwijl de vraagprijs op 579.000 euro lag. Gelijktijdig vestigde het duo er een hypotheek op van 6 ton euro.

Maar daar krijgen ze dan ook werkelijk iets prachtigs voor. Het gaat om een vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 185 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap-en 1 badkamer, verdeeld over twee verdiepingen.

De woning ligt op een stuk grond van 3000 vierkante meter. Waar krijg je dat in de Randstad voor dit geld? Koken kunnen ze in de luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook grenst hun optrekje aan een natuurgebied.

En dat is nog niet alles, want voor dit geld beschikken Brian en Peer ook nog eens over paardenstallen, een tuinkas en een vijver. In de tuinkas kunnen zij hun eigen groenten, planten en kruiden kweken. De auto’s kunnen worden geparkeerd in de garage met hooizolder. En ook de fruitbomen ontbreken niet.

Een waar paradijsje, dat nog wel zal moeten worden ingericht naar hun eigen smaak. Dat zal niet al teveel moeten kosten, want tenslotte weten zij als geen ander waar mooie smaakvolle meubels voor een prikkie te koop zijn!