Oud Ajax trainer en speler Jojhn Heitinga, die net afscheid heeft genomen als assistent trainer bij de Engelse club West Ham United, heeft recent een prachtige twee onder 1 kap herenhuis aan de Amstel in Amstelveen gekocht.

VRAAGPRIJS

Voor hoeveel John het herenhuis, gelegen op het mooiste plekje aan de Amstel, heeft gekocht is niet bekend, wel dat hij er een hypotheek op heeft genomen van ruim 3,1 miljoen euro. De laatste vraagprijs was 2.750.000 euro.

INDELING HERENHUIS JOHN HEITINGA

Voor deze miljoenen heeft hij een herenhuis met een woonoppervlakte van 279 vierkante meter. Er zijn vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over vier woonlagen plus nog een vliering.

De keuken is afgescheiden en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Tuin is rondom gelegen en ontworpen door de bekende tuinarchitect Dick Beijer, inclusief waterpartijen, sierlijke bomen en terrassen.

AANLEGSTEIGER 

Vanuit het huis loop je ook nog eens naar je eigen aanlegsteiger. Het herenhuis beschikt tevens nog over een kantoorruimte en een gym om je conditie op peil te houden. Daarna kun je heerlijk onderuit zakken op de bank in de woonkamer, met openhaard, van waaruit een prachtig uitzicht is op de Amstel.

Ook is er nog een eetkamer met een tweede openhaard. Of John zijn huidige woning aan de Willemsparkweg in Amsterdam, die hij in 2015 kocht, binnenkort in de verkoop gaat zetten is niet bekend..