Huizen
26 november 2017
 

Oud minister en platenbaas Herman Heinsbroek haalt zijn miljoenen kostende landhuis uit de verkoop. Zie foto's

Herman Heinsbroek heeft zijn, mede door Jan des Bpuvrie ontworpen, landhuis in Naarden uit de verkoop gehaald.

De laatste week mei van dit jaar zette oud minister en platenbaas Herman Heinsbroek zij riante landhuis in Naarden te koop voor prijs van 12.5 miljoen euro. Een koper is er niet gevonden, dus heeft hij zijn miljoenen kostende optrekje na dik een half jaar uit de verkoop gehaald.

Zelf kocht hij het landhuis, met een eigen park van maar liefst 9250 vierkante meter, in 1996 voor de prijs van 1.769.743,-- euro. Uiteraard rust er geen hypotheek op het landhuis.

De eventuele koper krijgt voor die prijs een optrekje met een woonoppervlakte van 2000 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 20, waaronder 9 slaapkamers en 9 badkamers, verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Extra's zijn o.a. een prachtig zwembad, jacuzzi, stoomcabine , een eigen fitnessruimte plus een geklimatiseerde wijnkelder. Uiteraard is de keuken een droom en voorzien van alle professionele apparatuur.

Aan de auto's is ook gedacht, want er zijn twee dubbele onderkelderde garages, die aan ongeveer zes auto's plaats bieden. In de prachtige tuin bevindt zich o.a. een vijver met waterlelies. Dit landhuis wordt weleens het mooiste huis van Nederland genoemd.

 

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.