De laatste week mei van dit jaar zette oud minister en platenbaas Herman Heinsbroek zij riante landhuis in Naarden te koop voor prijs van 12.5 miljoen euro. Een koper is er niet gevonden, dus heeft hij zijn miljoenen kostende optrekje na dik een half jaar uit de verkoop gehaald.

Zelf kocht hij het landhuis, met een eigen park van maar liefst 9250 vierkante meter, in 1996 voor de prijs van 1.769.743,-- euro. Uiteraard rust er geen hypotheek op het landhuis.

De eventuele koper krijgt voor die prijs een optrekje met een woonoppervlakte van 2000 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 20, waaronder 9 slaapkamers en 9 badkamers, verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Extra's zijn o.a. een prachtig zwembad, jacuzzi, stoomcabine , een eigen fitnessruimte plus een geklimatiseerde wijnkelder. Uiteraard is de keuken een droom en voorzien van alle professionele apparatuur.

Aan de auto's is ook gedacht, want er zijn twee dubbele onderkelderde garages, die aan ongeveer zes auto's plaats bieden. In de prachtige tuin bevindt zich o.a. een vijver met waterlelies. Dit landhuis wordt weleens het mooiste huis van Nederland genoemd.