Maar liefst 12,5 miljoen euro vraagt Herman Heinsbroek, voormalig minister van Economische Zaken namens de LPF en eigenaar van Arcade Records Benelux B.V.  dat in 1995 voor vet geld werd verkocht, voor zijn landhuis in Naarden.

Herman accepteert geen bod onder deze prijs. Zelf kocht hij het landhuis, met een eigen park van maar liefst 9250 vierkante meter, in 1996 voor de prijs van 1.769.743,-- euro. Uiteraard rust er geen hypotheek op het landhuis.

De koper krijgt voor die prijs een optrekje met een woonoppervlakte van 2000 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 20, waaronder 9 slaapkamers en 9 badkamers, verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Extra's zijn o.a. een prachtig zwembad, jacuzzi, stoomcabine , een eigen fitnessruimte plus een geklimatiseerde wijnkelder. Uiteraard is de keuken een droom en voorzien van alle professionele apparatuur.

Aan de auto's is ook gedacht, want er zijn twee dubbele onderkelderde garages, die aan ongeveer zes auto's plaats bieden. In de prachtige tuin bevindt zich o.a. een vijver met waterlelies. Dit landhuis wordt weleens het mooiste huis van Nederland genoemd.

Kijk zelf maar eens en droom weg.....