Huizen
5 maart 2016
 

Oud PvdA coryfee Marcel van Dam zet zijn miljoenen landhuis te koop. Zie foto's

Marcel van Dam, voor wie zelfs de PvdA niet links genoeg was en daarom stemde op de SP, heeft zijn landhuis gelegen op een riant landgoed te koop gezet.

Marcel van Dam, bekend als oud voorzitter van de VARA, ombudsman en voormalig PvdA coryfee, heeft zijn landhuis op het landgoed 'De Steigerberg' in het Gelderse plaatsje Hulshorst te koop gezet voor een bedrag van 1.850.000,-- euro.

Zelf kocht hij het landhuis, waar nog ook nog een beheerder- en een recreatiewoning bij horen, in november 2000 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro. Van Dam liet er tevens een hypotheek op vestigen van 2.042.000,-- euro.

De totale woonoppervlakte bedraagt 491 vierkante meter. Het aantal kamers is 12, waaronder o.a. 6 slaapkamers en 3 badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder en een kelder, die o.a. dient als wijnkelder.

Het landgoed, waarop ook nog een beheerders- en een recreatiewoning op staat, is totaal 12,5 hectare groot. Op dit uitgestrekte perceel staan o.a. 1000 rododendrons. Het alles is een lust voor het oog. De half open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur met aangrenzend een eetkamer.

Het parkeren van de auto vormt uiteraard ook geen probleem, want er is een houten garage aanwezig, welke ruimte biedt aan 4 auto's. . Kortom: een waar paradijs.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.