Begin maart zette Marcel van Dam zijn riante landhuis in het Gelderse plaatsje Hulshorst te koop voor een bedrag van 1.85.000,-- euro. Helaas voor Marcel kwam er op deze prijs geen koper. Reden voor van Dam om de vraagprijs maar eens stevig te verlagen.

Hij heeft de vraagprijs met liefst 350.000,-- euro verlaagt naar een prijs van 1,5 miljoen euro. Zelf kocht hij het landhuis, waar nog ook nog een beheerder- en een recreatiewoning bij horen, in november 2000 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro. Van Dam liet er tevens een hypotheek op vestigen van 2.042.000,-- euro.

De koper krijgt een schitterend optrekje met een totale woonoppervlakte van 491 vierkante meter. Het aantal kamers is 12, waaronder o.a. 6 slaapkamers en 3 badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder en een kelder, die o.a. dient als wijnkelder.

Het landgoed, waarop ook nog een beheerders- en een recreatiewoning op staat, is totaal 12,5 hectare groot. Op dit uitgestrekte perceel staan o.a. 1000 rododendrons. Het alles is een lust voor het oog. De half open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur met aangrenzend een eetkamer.

Zelf kocht hij een kasteel in het plaatsje Oosterwolde voor de prijs van 1,1 miljoen euro.