Huizen
14 november 2017
 

Oud PvdA topman Marcel van Dam haalt zijn landhuis uit de verkoop. Zie foto's

Ondanks een prijsverlaging van 350.000,-- euro heeft oud PvdA topman Marcel van Dam geen koper weten te viinden. Hij heeft zijn landhuis dan ook maar uit de verkoop gehaald.

Begin maart 2016 zette Marcel van Dam zijn riante landhuis in het Gelderse plaatsje Hulshorst te koop voor een bedrag van 1.850.000,-- euro. Helaas voor Marcel kwam er op deze prijs geen koper. Reden voor van Dam om de vraagprijs maar eens stevig te verlagen.

Hij heeft toen juli vorig jaar de vraagprijs met maar liefst 350.000,-- euro verlaagd naar een prijs van 1,5 miljoen euro. Zelf kocht hij het landhuis, waar nog ook nog een beheerder- en een recreatiewoning bij horen, in november 2000 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro.

Van Dam liet er tevens een hypotheek op vestigen van 2.042.000,-- euro. Maar ondanks de verlaging van de vraagprijs,  is geen koper op komen dagen en heeft van Dam besloten het landhuis uit de verkoop te halen.

Zelf woont hij in dit eeuwenoude kasteel in het Gelderse plaatsje Oosterwolde


Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.