Begonnen op een vraagprijs van 1.850.000,-- euro heeft Marcel van Dam zijn optrekje in het Gelderse plaatsje Hulshorst verlaagd naar een vraagprijs van 1.395.000,-- euro. De totale korting komt hiermee uit op een riante 450.000,-- euro.

Zelf kocht hij het landhuis, waar nog ook nog een beheerder- en een recreatiewoning bij horen, in november 2000 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro. Van Dam liet er tevens een hypotheek op vestigen van 2.042.000,-- euro. Het lijkt er dus op, dat hij een flink verlies moet gaan slikken. Zeker drie ton o.b.v de koopsom


De koper krijgt een schitterend optrekje met een totale woonoppervlakte van 491 vierkante meter. Het aantal kamers is 12, waaronder o.a. 6 slaapkamers en 3 badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder en een kelder, die o.a. dient als wijnkelder.

Het landgoed, waarop ook nog een beheerders- en een recreatiewoning op staat, is totaal 12,5 hectare groot. Op dit uitgestrekte perceel staan o.a. 1000 rododendrons. Dit alles is een lust voor het oog. De half open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur met aangrenzend een eetkamer.

Zelf kocht hij een kasteel in het plaatsje Oosterwolde voor de prijs van 1,1 miljoen euro.