Frank Rijkaard, oud speler van o.a.Ajax en AC Milaan en trainer van Nederlands Elftal, , heeft zijn pand in Amsterdam Zuid te koop gezet voor een vraagprijs van 8,8 miljoen euro. Zelf kocht Frank het pand in 2016 voor een bedrag van 4 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3 miljoen euro.

VRAAGPRIJS

Bij verkoop op de vraagprijs scoort hij een winst van maar liefst 4,8 miljoen euro. Maar wat heeft hij de koper te bieden voor deze miljoenen? Je zou bijna zeggen wat eigenlijk niet. Zo is de woonoppervlakte maar liefst 560 vierkante meter.

INDELING PAND FRANK RIJKAARD

Het aantal kamers bedraagt 14, waaronder zes slaap- en vijf badkamers, verdeeld over vier woonlagen. Je hoeft geen trappen te lopen, want er is een interne lift om bijvoorbeeld van de kelder op de bovenste etage te komen.

In de kelder bevindt zich o.a. een thuisbar en een mediaruimte. Koken kan in de luxe woonkeuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten de woonkamer zijn er ook nog zit- en eetkamers.

BIJGEBOUW

Aan de tuinzijde van het pand vind je de gym. Ook is er nog een bijgebouw met een compleet gastenverblijf. Verder is het pand een beschermd stadsgezicht. Is er dan geen enkel minpuntje? Jawel, het heeft energielabel D en dat betekent dat de energiekosten van de woning relatief hoog zijn vergeleken met een woning met het meeste zuinige label, energielabel A.