Patty Brard heeft Shownieuws voorlopig de rug toegekeerd. Volgens geruchten zou zij meer geld hebben geeist van John de Mol en deze heeft daar "nee" op gezegd. Maar heeft Patty dat geld dan zo dringend nodig?

VETTE MILJOENENSCHULD

Bekendeburen ging op onderzoek uit en kwam tot deze verrassende ontdekking. Het dieptepunt in haar leven kwam na een faillissement ,waardoor ze achterbleef met een schuld van 2,7 miljoen euro. Zie daar maar eens bovenop te komen.

Zelfs al haar spullen werden publiekelijk geveild. Natuurlijk heeft dit faillissement diepe sporen bij haar nagelaten. “Een faillissement is een trauma. Je komt er nooit helemaal van los", zei Patty hierover. Maar ze ging niet bij de pakken neerzitten en klom langzame uit het diepe financiele dal.

EIGEN VERMOGEN BEDRUJVEN PATTY BRARD

Op haar woonadres in Almere staan in de Kamer van Koophandel twee bedrijven genoteerd; Extreme B.V. en Hupsakee B.V. Van beide bedrijven is zij enig aandeelhouder.  De activiteiten van Hupsakee B.V. staan als volgt omschreven:

“Het detacheren van een deskundige voor het uitvoeren van handelingen, activiteiten en werkzaamheden binnen de door de Uniforce Group B.V. gehanteerde formule op het gebied van presentatie en productie van TV programma's”. Het Eigen Vermogen bedraagt eind 2022 149.000  euro.

MILJONAIR

Het andere bedrijf Extreme B.V, dat door Patty is opgericht voor het produceren en het presenteren van televisieprogramma’s, heeft echt een enorme sprong gemaakt. Stond het eigen vermogen een aantal jaren geleden nog op 471.000 euro, dat is eind 2022 gegroeid naar een eigen vermogen van bijna 1,2 miljoen euro.

Dit is voor het dat het eigen vermogen van dit bedrijf boven de miljoen euro staat en daar mag Patty meer dan trots op zijn. Tegenwoordig woont ze samen met haar man Antoine is Almere, nadat ze haar dijkwoning in Amstelveen verkocht met een winst van zes ton euro.

CHAPEAU

Al met al mogen we petje afnemen voor de vrouw die alle tegenslagen wist te overwinnen en het nu heeft geschopt tot miljonair. Chapeau!