Voetballer Daley Blind, ex Ajax en momenteel voetballend bij de Spaanse club Girona, zette recent zijn zeer luxe penthouse in Amsterdam te koop voor een vraagprijs van 5.750.000 euro. Zelf kocht hij het penthouse via zijn Stichting Wapje, opgericht eind 2016, voor een prijs van 2.272.500 euro.

ZOVEEL WINST MAAKT DALEY BLIND OP ZIJN HUIS

In no time heeft hij een koper weten te vinden en het penthouse is verkocht voor een prijs van 5.805.000 euro ofwel nog even 55.000 euro meer dan Daley vroeg. Dat betekent dat hij maar liefst een winst maakt van 3.525.000 euro! Overigens heeft Daley Blind nog meer vastgoed.

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Het penthouse, gelegen op de 21 ste verdieping heeft door de hoge ramen een adembenemend uitzicht over Amsterdam. De woonoppervlakte bedraagt 320 vierkante meter.

INDELING HUIS

Er zijn drie slaap- en twee badkamers, maar ook een loungekamer die toegang biedt tot een royaal terras met jacuzzi. Koken kan in de compleet ingerichte leefkeuken met kookeiland. Verder is het penthouse voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Het ontbreekt je dus aan niks.

Het appartementen complex heeft voor de veiligheid ook security hosts. Tevens zijn er voor de koper in de garage drie parkeerplaatsen. De servicekosten bedragen 803 euro per maand.

Overigens is niet elke Bekende Buur zo gelukkig met de verkoop van zijn penthouse in Amsterdam.