Ondanks dat Maria Poetin, oudste dochter van de Russische president Vlademir Poetin, en haar man Jorit de vraagprijs van hun penthouse in Voorschoten stevig hadden verlaagd naar 898.000 euro, zijn zij er er helaas tot op heden niet in geslaagd een koper te vinden.

Zij kochten het penthouse in 2009 voor een prijs rond de 238.000 euro, dus gloort er een mooie winst aan de horizon. Maar dan moet er eerst een koper worden gevonden. Wat krijgt deze voor het geld?

De woonoppervlakte bedraagt 209 vierkqnte en telt vijf kamers, waaronder twee badkamers. Tevens is er een ruim dakterras met mooi uitzicht. Het penthouse, gelegen aan de Vliet ligt op de negende verdieping en bij mooi weer kijk je zelfs tot aan de Euromast in Rotterdam. 

Verder kun je twee auto's parkeren op eigen parkeerplaatsen onder het appartementencomplex. Het stel zelf woont overigens nu in Moskou. Leuk detail is wel, dat Poetin een keer in de plaatselijke supermarkt in Voorschoten zou zijn gesignaleerd tijdens een bezoekje aan zijn dochter Maria.