Lange tijd heeft Peter Gllis zijn villa in Neerpelt om een speciale reden niet kunnen verkopenb? Wat was er gebeurd? De villa werd een tijdje geleden gekocht door een man uit Dubai. Hij stortte bijna 14.000 euro ofwel de 10 procent aanbetaling die altijd geldt.

Normaal gesproken komen koper en verkoper dan een datum overeen om het pand te laten passeren bij de notaris. Echter; de man liet niets meer van zich horen. Hij was totaal onbereikbaar. Je zou zeggen; zo dan is Peter 140.000 euro rijker en kan hij zijn villa weer in de verkoop zetten. Dat kan dus niet.

Eerst moet dan de verkoopakte worden ontbonden en dan was Peter weer vrij om de villa, waar hij tot aan de breuk woonde met Nicol, in de verkoop te zetten. Overigens lag er in die tussentijd een optie op zijn optrekje.

Peter heeft nu goed nieuws gehad, want de makelaar laat bekendeburen weten, dat de villa is verkocht. De vraagprijs was 1.395.000 euro. Hij kan nu gaan verhuizen naar de villa in Pelt die hij kocht voor 4.750.000 euro en op dit moment wordt opgeknapt.

Dit ter overbrugging totdat het kasteel dat Peter heeft gekocht helemaal is verbouwd.