In 2018 kocht prinses Marilene van den Broek samen met haar zus Caroline een appartement in de Riverenbuurt in Amsterdam voor de prijs van 500.500 euro. Even dacht men dat prins Maurits en prinses Marilene uit elkaar zouden gaan en zij hier zou gaan wonen.

DIT VERDIENEN PRINSES MARILENE VAN DEN BROEK EN ZUS CAROLINE

Dat bleek niet het geval. De zussen hadden het appartement gekocht als belegging. Het hoekappartement staat te koop voor een vraagprijs van 725.000 euro. Bij verkoop op deze prijs maken de prinses en haar zus een winst van bijna 225.000 euro. Niet echt slecht.

DIT KRIJGT DE KOPER VOOR ZIJN GELD

Wat krijgt de koper? Die kiijgt een vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. De woonkamer heeft twee erkers en grote raampartijen,, waardoor je een prachtig uitzicht hebt.

De keuken is eenvoudig maar wel voorzien van enige apparatuur. Het appartementencomplex is trouwens een monument. Prinses Marilene en haar man prins Maurits kochten een paar jaar geleden een schitterende villa in Breukeleveen aan de Loosdrechtse Plassen, vlakbij de villa van Mabel Wisse Smit.