Het programma “Spoorloos” heeft Derk Bolt zeker geen windeieren heeft gelegd. Bekendeburen dook eens in de boeken van de presentator en daaruit blijkt dat Derk alle reden heeft om als een tevreden mens de wereld in te kijken.

DERK BOLT ZIJN BEDRIJF

Hij is enig eigenaar van het bedrijf “Olt B.V.”, dat hij in 1998 heeft opgericht met als doel “produkties van films en tv programma’s”. Het eigen vermogen van zijn bedrijf bedraagt eind 2021, de meest recente jaarcijfers, maar liefst 2,35 miljoen euro en dat bedroeg in 2019 nog maar 1,2 miljoen euro.

Derk heeft het eigen vermogen van zijn bedrijf in twee jaar tijd dus weten te verdubbelen. Zeer knap. Daarbij komt nog dat hij een paar jaar geleden het huis in Amsterdam Oud Zuid verkocht, waarvan hij samen met zijn voormalige vrouw Inge eigenaar was, met een winst van 1,5 miljoen.

DERK BOLT MULTI MILJONAIR

Uiteraard kreeg Derk hiervan de helft. Met zijn ex, met wie hij twee kinderen heeft, zou hij nog altijd een goede verstandhouding hebben. Al met al mag dus duidelijk zijn dat het programma “Spoorloos” Derk Bolt de status van multi- miljonair heeft opgeleverd.