Het is zeker geen geheim dat Sophie Hilbrand, o.a. bekend van het programma Khalid & Sophie, al eens is getroffen door een burn- out en altijd nog angst heeft dat dit zal terugkeren. Ze heeft er zelfs nog eens een programma van gemaakt met de titel "Sophie in de kreukels". Over haar niet nagekomen toezegging daarin overigens geen woord. Is haar burn-out nu de aanleiding voor een relatiecrisis met Waldemar Torenstra over de koop van een huis?

Sophie Hilbrand en haar burn-out

Zeker lijkt dat Sophie en Waldemar in die tijd in aanraking zijn gekomen met Nicole Groothengel, die mensen die getroffen zijn door een burn-out te begeleiden. Wellicht dat zij ook Sophie heeft geholpen.

Waldemar Torenstra koopt appartement met behandelaar Sophie Hilbrand

Het kan daarom geen toeval zijn, dat Waldemar uitgerekend met een burn-out specialist een appartement heeft gekocht en wel in Hoofddorp. Zij betaalden voor het appartement een koopsom van iets meer dan 180.000 euro en betaalden het optrekje met eigen geld.

Relatiecrisis Waldemar en Sophie?

Wat nu precies de reden hiervan is, is niet bekend. Zien de twee het als een goede investering of ontmoeten zij elkaar hier wellicht regelmatig? Natuurlijk kan zoiets leiden tot geruchten, dat de relatie tussen Sophie en Waldemar haar langste tijd heeft gehad, maar daar is helemaal niets van bekend.

Geen huwelijk voor Waldemar en Sophie

Maar dat hij het appartement alleen heeft gekocht blijft opvallend. Sophie en Waldemar zijn niet getrouwd en hebben, zover bekend, ook geen geregistreerd partnerschap. Wel vroeg hij Sophie in 2017 op haar verjaardag ten huwelijk, maar van een huwelijk is het tot op heden nog nooit gekomen. Speelt de burn- out coach daarin een rol? Wie weet.

Het zijn al met al bijzondere tijden voor Sofie Hilbrand die ook al zware kritiek moest slikken van collega Gerard Joling.