Actrice Renee Soutendijk, die tot voor kort nog de rol speelde als Carla Vreeswijk in de populaire politieserie 'Moordvrouw' heeft een luxe vierkamer appartement gekocht in Amsterdam Buitenveldert. Ze betaalde hiervoor de prijs van 439.000,-- euro,  gelijk aan de vraagprijs.

Renee krijgt hiervoor een appartement met een woonoppervlakte van 100 vierkante meter. Het totaal aantal kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. De woning is gelegen op zowel de begane grond als op de eerste verdieping.

Er is een luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een bijkeuken. De royale woonkamer biedt door de hoge raampartij van maar liefst 4 meter, een prachtig uitzicht. Zonnen kan op het terras, dat is gelegen op het oosten.

Verder kunnen Renee en haar man Thed Lenssen genieten van de gemeenschappelijke binnentuin. De auto kan worden geparkeerd in de garage. Het appartement is dicht bij het Amsterdamse Bos en het Amstelpark gelegen.

De servicekosten bedragen 227.50 euro per maand. Renee en haar man hebben het appartement met eigen geld betaald, Logisch, want vorig jaar maakten zij nog een klapper met de verkoop van hun pand in Amsterdam Zuid.